VIDEO Delfinariul din Constanța, coordonat de expertul de la Attica Park din Grecia, Robert Gojceta

Robert Gojceta de la Attica Park, Atena
Robert Gojceta de la Attica Park, Atena. FOTO Facebook

Delfinii din Constanța au astăzi un profesor de excepție. Robert Gojceta, curator de animale marine la Attica Park, Atena este cel care coordonează comportamentele și antrenamentele de la Complexul Muzeal de Științele Naturii.

Gojceta este membru în comitetul de specii în cadrul Asociației Europene pentru Animale Acvatice. Experiența lui de 25 ani în studiul comportamentului delfinilor și orcilor va fi prezent la toate spectacolele de astăzi de la Delfinariul Constanța.

Expertul va urmări și coordona sesiunile de antrenamente cu cei doi delfini, dar misiunea lui cea mai interesantă este aceea de a evalua posibilitatea de a aduce alte animale marine la Constanța.

Spectacolele au loc la orele 13.00 și 15.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*