VIDEO Sistem modern de acces la Delfinariul Constanța. Directorul Adrian Bîlbă ne arată cum a scăpat de cozi

Delfinii, la joacă. FOTO Cătălin Schipor
Delfinii, la joacă. FOTO Cătălin Schipor

Cozile de la Delfinariul Constanța erau deja celebre. Problemele apăreau atunci când, în zilele ploioase, la poarta Complexului Muzeal de Științe ale Naturii se strângeau câteva sute sau mii de turiști.

Conducerea CMSN a reușit să rezolve această problemă, sau cel puțin să ușureze accesul multor spectatori într-un timp record. Totul a fost făcut în doi pași. Pe de o parte, deja pot fi cumpărate bilete online, așa că acele cozi încep să dispară din fața Casieriei. Pe de altă parte, turiștii și constănțenii care intră în Delfinariu, pot să folosească noul sistem de acces.

Un singur bilet este taxat pentru toată familia și procesul are o viteză mult mai mare.

Directorul CMSN, dr. Adrian Bîlbă a explicat cum funcționează noul sistem de acces modern.

“Pentru rapiditate, dacă se cumpără mai multe bilete la un loc, scanezi unul singur, iar sistemul știe. Este un sistem modern. Avem un sistem foarte elegant, care ne permite să ne mișcăm mult mai repede”, a spus dr. Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

 1. Am fost acum o saptamina la delfinariu si am fost dezamagit. Pentru o cladire noua, baia arata ca acum 30 de ani. Am ajuns chiar atunci cind directorul Bilba facea o introducere, frumoasa si educativa.
  Bazinul delfinilor mi-a parut mic dupa ce am vizitat si Sea World in trecut.Este trist ca acesti delfini isi traiesc viata in ceva de marimea unei cazi de baie in varianta lor.
  Dupa spectacol am fost indrumati spre iesire, desi multi copii ar fi mai dorit sa explore exponatele. Doi angajati cu un limbaj de lemn ne-au cam dat afara. Nu poti sa fi prezentabil cind ai o camasa mulata pe o burta grasa de 60 de ani si descheiata la 2-3 nasturi. Total neprofesionisti acesti angajati, ca sa pastrez un limbaj decent.
  Afara, dupa ploaie, asfaltul era plin de noroi.
  Am luat o inghetata copiilor la o terasa la iesirea din delfinariu.
  Lipseste un mic restaurant care sa vinda bauturi in pahare in forma de delfini sau mai stiu eu ce gift shop care sa-mi scoata banii din buzunar. Ar fi excelent daca te-ar “forta” sa petreci mai mult decit o ora, poate mai mult de o jumatate de zi combinind toate atractiile, hranind mintea, dar si stomacul.
  Acest comentariu doreste sa fie constuctiv si sper sa fie citit de domnul director Bîlbā.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*