Întârzieri semnificative pe mai multe linii CT BUS din cauza lucrărilor de infrastructură și traficului aglomerat

CT BUS a informat publicul călător despre posibile întârzieri semnificative pe mai multe linii de transport în comun din Constanța. Acestea sunt generate atât de traficul aglomerat, cât și de lucrările de reabilitare a infrastructurii care se desfășoară pe mai multe artere rutiere din oraș.

Potrivit anunțului, liniile afectate de întârzieri semnificative sunt: 14, 100C, 100M, 101, 2-43, 43M, 43C, 5B, 101M și 5-40. Traficul aglomerat și lucrările de infrastructură desfășurate pe bulevardul 1 Mai, Șoseaua Mangaliei, intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu bulevardul Tomis (Dacia) și strada Răscoalei 1907 sunt principalele motive care contribuie la întârzierile înregistrate.

De asemenea, CT BUS a anunțat că până miercuri, 12 iulie, autobuzele de pe mai multe linii vor circula pe rute deviate în sensul către Gara CFR. Linii afectate sunt: 5-40, N 5-40, 2-43, N2-43, 43M și 43C. Aceste devieri sunt necesare din cauza lucrărilor executate de SC RAJA SA pe strada Răscoalei 1907.

Într-o altă notă, autobuzele liniei turistice City Tour nu vor mai ajunge la obiectivul turistic „Cuibul Reginei” din cauza volumului crescut de operațiuni portuare agabaritice din Portul Constanța. Autobuzele vor ieși din port prin Poarta 1. Această deviere va fi valabilă până la o nouă informare.

Reprezentanții societății recomandă călătorilor să-și planifice transportul cu mai mult timp și să consulte aplicația CT BUS pentru a vizualiza timpii reali de deplasare ai mijloacelor de transport în comun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*