Femei reținute după ce au lipsit de libertate un copil de 10 ani

Poliția Orașului Hârșova. FOTO Adrian Boioglu
Poliția Orașului Hârșova. FOTO Adrian Boioglu

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Hârșova, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, au reținut, pentru 24 de ore, două femei, de 22 de ani, respectiv 32 de ani, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, respectiv instigare la lipsire de libertate în mod ilegal.

La data de 16 noiembrie a.c., la instigarea femeii de 32 de ani, femeia de 22 de ani ar fi lipsit de libertate în mod ilegal, un minor, de 10 ani, într-un imobil din orașul Hârșova.

La data de 23 noiembrie a.c., cele două femei au fost reținute, pentru 24 de ore, conduse și încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, cu propunere legală.

În cauză, au fost sesizați specialiștii din cadrul Diecției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*