Întârzieri în circulația autobuzelor din Constanța din cauza unor lucrări efectuate de RAJA

Întârzieri în circulația autobuzelor din cauza unor lucrări efectuate de RAJA. FOTO CT BUS

Autobuzele mai multor linii din Constanța înregistrează întârzieri în trafic din cauza unor lucrări pe care le efectuează angajații RAJA SA.

Astfel, CT BUS informează publicul călător că liniile 1, 3b, 44 și 101M înregistrează întârzieri, deoarece tranzitează tronsoane de drum cu trafic îngreunat.

„Traficul este perturbat pe bulevardul Aurel Vlaicu din cauza lucrărilor desfășurate de SC RAJA SA”, spun reprezentanții CT BUS.

Reprezentanții societății de transport le cer scuze călătorilor afectați de aceste întârzieri și recomandă pasagerilor să consulte aplicația CT BUS pentru a afla timpii reali de sosire a autobuzelor, cât și întârzierile ce pot surveni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*