Instituțiile militare de învățământ trec cursurile în sistem online

CJSU Constanța a schimbat scenariile de funcționare în 34 de unități de învățământ din județ

Din dispoziția ministrului Apărării Naționale, având în vedere măsurile stabilite de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență și Ministerul Educaţiei şi Cercetării în condițiile situației epidemiologice din acest moment, prin ordin al șefului Statului Major al Apărării se supendă în mod eșalonat, începând de miercuri, 11 noiembrie, activitățile educaționale care impun prezența fizică a elevilor, studenților și cursanților în sistemul de învățământ militar preșcolar, liceal, post-liceal, universitar și post-universitar, precum și în instituțiile de formare continuă.

Elevii și studenții vor continua activitățile educaționale în format online de la domiciliu, iar pentru cursanții – cadre militare sau personal civil – în format online sau la distanță de la locurile de muncă.

La Constanța sunt peste 540 de elevi în instituțiile de învățământ liceal și postliceal ale Forțelor Navale – aproximativ 360 de elevi la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” și peste 180 de elevi de la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu”, plus alte 2.000 de studenți, la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*