Inspectoratul Școlar Constanța a anunțat intenția de vaccinare în cazul personalului din unitățile de învățământ. 48,66% din personalul didactic și 50,92% din personalul didactic auxiliar se vaccinează

Inspectoratul Scolar Judetean Constanta. FOTO Catalin Schipor

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a anunțat care este intenția de vaccinare în cazul personalului din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Constanța.

Centralizarea a vizat trei paliere- personal didactic de predare, personal didactic auxiliar, personal nedidactic.

Din datele transmise de către directorii instituțiilor școlare, procentul de personal care și-a exprimat acordul pentru vaccinare este urmatorul: personal didactic: 3429- 48,66%; personal didactic auxiliar: 413- 50,92%; personal nedidactic: 724- 45,08%.”, a anunțat IȘJ Constanța.

Pe data de 15 ianuarie, de la ora 15 pot începe înscrierile pentru etapa a doua de vaccinare în cadrul căreia se poate vaccina și personalul din învățământ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*