Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța a accesat fonduri europene nerambursabile. Banii vor fi folosiți pentru reabilitarea termică a clădirilor

Conducerea IJJ Constanța a semnat pentru accesarea fondurilor nerambursabile. FOTO IJJ Constanța

Inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, locotenent colonel Ferencz Daniel Mihai  și directorul general al Agenției pentru Dezvoltare Regională SUD-EST, Luminița Mihailov, au semnat proiectul de finanțare cu fonduri europene nerambursabile ,,Creșterea performanței energetice a pavilionului comandamentului I.J.J. Constanța”, în valoare de 6.262.524, 49 lei, în cadrul programului operațional – regional 2014 – 2020.

Investiția se încadrează pe Axa prioritară 3 și vizează tranziția către o economie cu emisii scăzute de carbon, obiectivul principal fiind creșterea eficienței energetice (reabilitarea termică, modernizarea instalațiilor aferente, precum și utilizarea surselor regenerabile de energie) în vederea reducerii consumului de energie primară, asigurând totodată îmbunătățirea condițiilor de lucru ale jandarmilor constănțeni. Prin această investiție se estimează scăderea nivelului anual al gazelor cu efect de seră emise de la 70,79 tone dioxid de carbon/an la 22,20 tone dioxid de carbon/an.

La activitate au participat colonel Nistor Bogdan și colonel Albu Bogdan din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, domnul Negrilă Claudiu Silviu adjunctul inspectorului șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, precum și Mihailov Luminița din partea Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Est.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*