Înfiinţarea Modului de Primire în Regim de Urgenţă pentru Victimele Violenţei în Familie pe lista de proiecte a CJ Constanța

Ședință de Consiliul Județean Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Ședință de Consiliul Județean Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Consiliul Judeţean Constanţa intră în şedinţă ordinară, pe data de 25 august la ora 11.00, în Sala “Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ – Consiliul Judeţean Constanţa. Iată care este proiectul ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind modificarea structurii organizatorice a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” Constanţa.

2. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2017, pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa.

3. Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei la Hotărârea Consiliului Judeţean Constanţa nr. 78/31.03.2017 şi a Anexei la Hotărârea Consiliului Judeţean Constanţa nr.104/28.04.2017.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli şi a listei de investiţii pe anul 2017, pentru Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Agigea.

5. Proiect de hotărâre privind înfiinţarea Modului de Primire în Regim de Urgenţă pentru Victimele Violenţei în Familie şi aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al acestuia.

6. Proiect de hotărâre privind înfiinţarea Centrului de orientare, supraveghere şi sprijinire a reintegrării sociale a copilului care a săvârşit fapte penale şi nu răspunde penal şi aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al acestuia.

7. Proiect de hotărâre privind modificarea Organigramei, Statului de Funcţii şi a Regulamentului de Organizare şi Funcţionare ale DGASPC Constanţa.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al Comisiei pentru Protecţia Copilului Constanţa.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Constanţa..

10. Proiect de hotărâre privind modificarea Echipei Intersectoriale Locale pentru prevenirea şi combaterea exploatării copiilor prin muncă, Constanţa,

11. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2017 pentru Muzeul de Artă Constanţa.

12. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de venituri şi cheltuieli şi a listei de investiţii pe anul 2017 pentru Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa.

13. Proiect de hotărâre privind modificarea Organigramei şi a Statului de funcţii pe anul 2017 pentru Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa.

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea organizării evenimentului “Sărbătoarea Recoltei şi a Vinului Dobrogean – Ediţia 2017”.

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului propriu de venituri şi cheltuieli şi a listei obiectivelor de investiţii ale Judeţului Constanţa, pe anul 2017.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*