FOTO VIDEO Tragedie feroviară la Valu lui Traian. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de două trenuri

Persoană lovită de tren. FOTO Adrian Boioglu
Persoană lovită de tren. FOTO Adrian Boioglu

Un localnic din Valu lui Traian nu a mai ajuns acasă duminică după amiază. Bărbatul a fost lovit de un tren de marfă și făcut bucăți de al doilea.

Alarma a fost dată la numărul de urgență 112 la ora 16.17. Martorii spun că bărbatul a traversat calea ferată pe la a doua barieră din Valu lui Traian. El s-a asigurat doar la primul tren – un marfar, dar nu a băgat de seamă că din sens opus venea o altă garnitură. Pietonul a fost lovit de trenul de marfă și aruncat în fața celui de pasageri. Impactul a fost atât de puternic încât trupul a fost tăiat în 6 bucăți și răspândit pe o distanță de aproape 100 metri.

Zona unde a avut loc accidentul este cunoscută drept una deosebit de periculoasă. Mai multe persoane și-au pierdut viața exact în același loc. Trenurile care vin dinspre București nu sunt observate ușor de trecători pentru că linia ferată face o curbă.

Accidentul feroviar este cercetat acum de polițiștii de la Transporturi. Echipajul SMURD care a sosit la locul solicitării nu a făcut altceva decât să constate decesul victimei.

ATENȚIE! Imaginile care urmează nu sunt recomandate minorilor sau celor cu probleme de sănătate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*