Incident grav petrecut în Movilița: un bărbat de 53 de ani a fost reținut pentru încercarea de agresiune sexuală asupra unei minore

Într-un incident șocant care a avut loc la intersecția străzilor Eroilor cu Trandafirului din localitatea constănțeană Movilița, un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost reținut pentru comiterea unei infracțiuni de agresiune sexuală asupra unei minore.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, incidentul a avut loc pe data de 22 mai, în jurul orelor 11.30, când inculpatul, identificat ca fiind G.G., din comuna Șipote, județul Iași, a abordat-o pe minora O.A.P. în încercarea de a o determina să-l însoțească într-o direcție necunoscută. Potrivit informațiilor, bărbatul a încercat să ofere minorei suma de doi lei, dar fata a refuzat categoric.

În momentul în care minora a refuzat să primească banii, individul a devenit agresiv, apucând-o de un sân și strângând-o cu putere. Acesta a mângâiat-o pe față, iar când fata a încercat să plece, agresorul a tras-o de păr și a apucat-o de braț, încercând să o rețină. Cu toate acestea, ea a avut curajul să fugă de individ, reușind să scape de el.

Autoritățile au intervenit imediat după incident și au reușit să identifice și să rețină agresorul, care a fost dus în custodia poliției pentru anchetă. În urma cercetărilor, procurorii au formulat propunerea privind luarea măsurii arestului preventiv față de inculpat, în conformitate cu prevederile legale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*