VIDEO Incident grav pe Autostrada Soarelui: zeci de șoferi blocați în trafic, întorc și circulă pe contrasens

Incident grav pe A2: zeci de șoferi blocați în trafic, întorc și circulă pe contrasens

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A2 București – Constanța au deschis o anchetă după ce pe rețelele de socializare au apărut imagini în care zeci de conducători auto circulă pe contrasens, pe autostradă.

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care apar mai multe autoturisme circulând pe contrasens, vă comunicăm faptul că polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 București – Constanța s-au autosesizat și efectuează verificări în vederea identificării conducătorilor auto și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Se pare că „exodul” șoferilor pe contrasens a fost pornit de un incident petrecut pe A2, sensul spre București, unde, la km. 210, o autoutilitară s-a răsturnat pe suprafața de rulare. Nu au fost victime, dar traficul în zonă a fost îngreunat, desfășurându-se dirijat. Pentru că în zona accidentului s-a circulat în coloană, pe aproximativ doi kilometri, se pare că unii conducători auto au ales să iasă de pe autostradă, folosind sensul opus de mers.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*