Tânăr prins cu viteză de Formula 1 pe Autostrada A2. A rămas fără permis de conducere pentru 120 de zile

Autoturism înregistrat de aparatul radar având o viteză de 235 km/h pe Autostrada A2. FOTO IPJ Constanța

Un tânăr de 28 de ani a rămas fără permis de conducere și a fost amendat cu 2.900 de lei, după ce a fost prins în timp ce conducea pe Autostrada A2 cu mult peste viteza legală admisă.

Potrivit IPJ Constanța, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2, în timp ce se aflau miercuri, 3 august, în jurul orei 15.50, în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe A2, pe sensul de mers de la București spre Constanța, au depistat un bărbat de 28 de ani, care conducea un autoturism, fiind înregistrat cu aparatul radar având o viteză de 235 km/h.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, totodată fiindu-i reținut, în vederea suspendării, permisul de conducere pentru 120 de zile.

Surse judiciare au precizat că în autoturism, pe locul din dreapta șoferului, se afla Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*