Începe revizia CET. Constănțenii nu vor avea apă caldă timp de patru zile

Constănțenii care mai sunt încă abonații ai sistemului centralizat de termoficare trec printr-o nouă perioadă în care regretă că nu au trecut la o centrală de apartament.

CET Palas începe în noaptea de duminică spre luni revizia anuală la rețeaua de termoficare. Timp de patru zile apa caldă va fi oprită. Reprezentanții companiei spun că toți consumatorii vor avea robinetele funcționale pe data de 8 septembrie, până la ora 18.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*