FOTO Victorii la competițiile de mini rugby și lupte, pentru sportivii de la CS Ovidiu

Rugbyștii U10 de la CS Ovidiu au reușit să se impună în fața a două echipe. FOTO CS Ovidiu

Sportivii legitimați la Clubul Sportiv Ovidiu au reușit victorii importante și frumoase la competițiile din ultima perioadă. Este vorba de Campionatul Național de lupte pentru juniori și Turneul de Mini Rugby AMRB din capitală.

La Campionatul Național de Juniori la lupte greco romane, lupte libere și lupte feminine, găzduit între 1 și 4 noiembrie, pentru prima dată de Onești, CS Ovidiu s-a prezentat cu trei luptători. Dintre aceștia, Cristian Manu a reușit la categoria +35 să urce pe podium, pe locul 3.

Echipa de mini rugby a CS Ovidiu a participat pe 3 noiembrie la ediția 2018-2019, a Campionatului AMRB -McDonald’s din București. La această ediție s-au înscris 29 de echipe, din București și din zece orașe aparținând județelor Ilfov, Prahova, Brașov, Constanța și Arges.

CS Ovidiu a participat la categoria Copii U10 (2009 – 2010) și a avut de înfruntat echipele Dinamo – Șoimii și RC Grivița. Mini rugbyștii din Ovidiu au reușit să se impună în fața ambelor echipe la zero, cu 30 – 0 și respectiv 25 – 0.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*