FOTO Victorii la competițiile de mini rugby și lupte, pentru sportivii de la CS Ovidiu

Rugbyștii U10 de la CS Ovidiu au reușit să se impună în fața a două echipe. FOTO CS Ovidiu

Sportivii legitimați la Clubul Sportiv Ovidiu au reușit victorii importante și frumoase la competițiile din ultima perioadă. Este vorba de Campionatul Național de lupte pentru juniori și Turneul de Mini Rugby AMRB din capitală.

La Campionatul Național de Juniori la lupte greco romane, lupte libere și lupte feminine, găzduit între 1 și 4 noiembrie, pentru prima dată de Onești, CS Ovidiu s-a prezentat cu trei luptători. Dintre aceștia, Cristian Manu a reușit la categoria +35 să urce pe podium, pe locul 3.

Echipa de mini rugby a CS Ovidiu a participat pe 3 noiembrie la ediția 2018-2019, a Campionatului AMRB -McDonald’s din București. La această ediție s-au înscris 29 de echipe, din București și din zece orașe aparținând județelor Ilfov, Prahova, Brașov, Constanța și Arges.

CS Ovidiu a participat la categoria Copii U10 (2009 – 2010) și a avut de înfruntat echipele Dinamo – Șoimii și RC Grivița. Mini rugbyștii din Ovidiu au reușit să se impună în fața ambelor echipe la zero, cu 30 – 0 și respectiv 25 – 0.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*