Bărbat din Anghel Saligny, arestat preventiv după ce și-a bătut cu sălbăticie un consătean

Agresorul a fost arestat preventiv. Imagine cu rol ilustrativ.

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Anghel Saligny, a fost arestat preventiv joi, 20 aprilie, după ce, în urmă cu o săptămână, a bătut un consătean, lovindu-l cu pumnii și picioarele până când acesta și-a pierdut cunoștința. Victima are acum nevoie de peste 20 de zile de îngrijiri medicale.

„La data de 12 aprilie, în jurul orelor 17.30, în timp ce se afla pe o stradă din localitatea Saligny, în fața unui magazinului alimentar, de față cu mai multe persoane, acesta i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură cu pumnul în zona feței, persoana vătămată căzând direct, la sol, pe ciment, și rămânând în stare de inconștiență, după care, profitând de starea persoanei vătămate, a continuat să o lovească de mai multe ori cu pumnul în zona feței, precum și cu picioarele în zona capului și a trunchiului, provocându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 20 – 25 zile de îngrijire medicală, producându-se totodată o tulburare gravă a ordinii și liniștii publice”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Agresorul a fost reținut pentru comiterea, în stare de recidivă postexecutorie, a infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în cursul zilei de joi, 20 aprilie, a fost prezentat în fața unei instanțe a Judecătoriei Medgidia, cu propunere de arestare preventivă, a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*