Încep lucrările pentru sensul giratoriu din intersecția Brotăcei

A început asfaltarea și urmează resistematizarea intersecției Brotăcei. FOTO Primăria Constanța

Autoritățile au început lucrările la intersecția străzilor Suceava, Adamclisi și Dobrilă Eugeniu. Aici se reface covorul asfaltic și în cele din urmă se va construi și sensul giratoriu promis de ani de zile.

Primăria Municipiului Constanţa, prin S.C. Confort Urban a demarat în dimineața de 25 iulie, lucrările în zona Tomis Nord, prin frezarea carosabilului în vederea turnării unui covor nou de asfalt, pe strada Suceava, dinspre bulevardul Tomis, până pe strada Adamclisi. Urmează frezarea şi asfaltarea întregii intersecţii, lucrare care va fi finalizată la sfârşitul săptămânii viitoare.

Aceasta este prima etapă dintr-un proces de resistematizare a intersecției, a doua fiind amenajarea unui sens giratoriu provizoriu

Pe parcursul lucrărilor, circulaţia rutieră va fi restricţionată alternativ, pe câte o bandă de mers. Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenţie şi să circule cu viteză redusă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*