Lucrări de asfaltare pe strada Răchitași din Constanța: traficul rutier este restricționat total până la ora 17.00

Lucrări de asfaltare pe strada Răchitași. FOTO Primăria Constanța

Zona pietonală a străzii Răchitași din Constanța, aferentă tronsonului delimitat de strada Chiliei și bulevardul Mamaia, este recondiționată în cursul zilei de vineri, 2 aprilie, prin turnarea unui nou strat de asfalt. Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, traficul rutier este restricționat total, până la ora 17.00.

Potrivit Primăriei Constanța, luni, 05 aprilie, echipele administratorului drumului public vor acționa cu utilaje și pentru asfaltarea carosabilului, circulația autovehiculelor fiind interzisă, în intervalul orar 08.00 – 17.00.

Totodată, lucrări de reabilitare a trotuarelor se desfășoară vineri, 2 aprilie, și pe strada Unirii, între strada Zorelelor și bulevardul Mamaia, pe strada Dragoslavele, între strada Chiliei și bulevardul Mamaia și pe strada Chiliei. Suprafața pietonală este decopertată și se montează borduri noi.

Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*