Încep audierile în cazul de dopaj al constănțencei Simona Halep

Simona Halep. FOTO flickr.com
Simona Halep. FOTO flickr.com

Ne aflăm în prima parte a lui 2023, un an în care se anunță o mulțime de evenimente ce vor crea multă emulație în lumea sportului.

Fotbalul este sportul rege pentru că reprezintă cel mai bun ambasador în materie de sport, iar în 2023 ne furnizează nenumărate evenimente atât în cea ce privește fotbalul masculin, cât și cel feminin. Pe lângă fotbal, tenis, vor fi și evenimente de seamă din baschet, acestea fiind și primele trei sporturi pe lista iubitorilor de pariuri sportive.

Așadar, evenimentele sportivele ale acestui an sunt așteptate cu înfrigurare atât de fani cât și de numeroasele case de pariuri licențiate, care oferă o perspectivă diferită asupra acestor competiții. Mai mult decât atât, unele dintre evenimente sunt transmise live, în integralitate prin prisma funcției de live streaming.

Evenimentele sportive ale anului 2023

Tenisul este la mare căutare în zilele noastre și prin prisma evoluției jucătorilor români este cu atât mai interesant pentru fanii din România. Simona Halep este încă suspendată provizoriu și, după o scurtă perioadă petrecută cu familia, constănțeanca se pregatește de primele audieri în cazul de dopaj. Acestea ar fi programate să înceapă chiar luna aceasta. Constănțeanca nu poate merge la competiții, dar Sorana Cîrstea, Irina Begu, Gabriela Ruse, Patricia Țig vor participa la cele mai importante competiții programate în sezonul 2023 al tenisului mondial. Sunt patru turnee de Gran Slam, patru tunee cât niște campionate mondiale. Australian Open s-a jucat deja în luna ianuarie, urmând ca principalele punct de atracție în tenisul feminin să fie Roland Garros, Wimbledon, US Open și Turneul Campioanelor.

  • Roland Garros: 28 mai – 11 iunie
  • Wimbledon: 3-16 iunie
  • US Open: 28 august – 10 septembrie
  • Turneul Campioanelor: 30 octombrie 2023

Fotbalul revine în forță atât la masculin, cât și la feminin

Fotbalul feminin revine în atenția publicului, de această dată prin desfășurarea Cupei Mondiale de fotbal feminin. Găzduită de Australia și Noua Zeelandă, competiția va avea loc în perioada 20 iulie – 20 august. Competiția aduce alături naționale din șase confederații și începând din această ediție va avea 32 de echipe la spart, deoarece a fost adoptat sistemul folosit în fotbalul masculin. Campioana en-titre este SUA, care în urmă cu patru ani a reușit să câștige al patrulea titlu din istoria participărilor sale.

Fotbalul masculin va fi la mare căutare începând cu a doua jumătate a lunii martie când este programat debutul calificărilor Campionatului European, unde și naționala României va fi printre echipele implicate. Selecționata antrenată de Edward Iordănescu face parte din Grupa I, alături de Elveția, Belarus, Israel, Andorra și Kosovo.

Programul României în calificările Campionatului European

  • Etapa I: Andorra vs România, 25 martie 2023
  • Etapa II: România vs Belarus, 28 martie 2023
  • Etapa III: Kosovo vs România, 16 iunie 2023
  • Etapa IV: Elveția vs România, 19 iunie 2023
  • Etapa V: România vs Israel, 9 septembrie 2023
  • Etapa VI: România vs Kosovo, 12 septembrie 2023
  • Etapa VII: Belarus vs România, 12 octombrie 2023
  • Etapa VIII: România vs Andorra, 15 octombrie 2023
  • Etapa IX: Israel vs România, 18 noiembrie 2023
  • Etapa X: România vs Elveția, 21 noiembrie 2023

Campionatul Mondial de Baschet masculin

Campionatul Mondial de Baschet masculin va fi organizat în perioada 25 august – 10 septembrie și va fi organizat de Filipine, Indonezia și Japonia. Se joacă pe cinci arene, cea mai mare capacitate având-o de departe Philippine Arena, cu 55.000 locuri. SUA este echipa care deține cele mai multe titluri, dar campioana en-titre este Spania, cea care în 2019 a reușit să cucerească cel de-al doilea său titlu din istorie.

Calendarul sportiv este plin, în anul 2023 fanii au ce să urmărească, iar pariorii ce să joace. Important e ca principiul de bază al pariurilor sportive să fie urmat cu strictețe: nu paria mai mult decât îți permiți să pierzi!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*