FOTO Un autoturism a luat foc pe Autostrada A2, apoi a fost implicat într-un accident rutier

Un autoturism a luat foc pe Autostrada A2. FOTO SAJ Constanța

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 1.50, pe Autostrada A2, la kilometrul 208. Echipaje de pompieri de la Stația Medgidia a ISU Dobrogea și ale Serviciului de Ambulanță Constanța au fost trimise la fața locului. 

Din primele cercetări ale polițiștilor a reieșit faptul că un autoturism Seat care se deplasa dinspre București spre Constanța a luat foc în mers. Conducătorul auto s-a panicat și a pierdut controlul volanului, lovind o autoutilitară care se deplasa în același sens de mers, care la rândul său a fost proiectată în parapet.

În urma accidentului a rezultat trei persoane rănite ușor – două din autoturismul Seat și una din autoutilitară, care au fost transportate la Spitalul Județean Constanța de către echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.

Pompierii care au intervenit la eveniment nu au mai putut salva nimic din mașină, care a fost avariată în totalitate.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*