FOTO VIDEO Incendiu uriaș în apropierea localității constănțene Crucea. Flăcările ajung la 10m înălțime

Incendiu de vegetație și pădure la Crucea
Incendiu de vegetație și pădure la Crucea

Alertă în nord-vestul județului Constanța. Vegetația uscată de pe câmp și o livadă au fost cuprinse de flăcări. Voluntari din comuna Crucea dar și pompierii militari intervin joi după amiază pentru limitarea extinderii flăcărilor.

Suprafața afectată este de aproximativ 15 hectare. Localnicii au reușit să tragă brazde de pământ pe trei laturi ale zonei afectate, dar se lucrează pentru stingerea flăcărilor. Mai multe autospeciale de la Midia, Palaz și Medgidia au fost deja dislocate în zonă.

Revenim cu amănunte. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*