UPDATE VIDEO Incendiu puternic la un bloc de nefamiliști din Murfatlar. Un bărbat a ajuns la spital, iar 58 de persoane s-au evacuat

Incendiu la un bloc de nefamiliști din Murfatlar FOTO ISU Dobrogea

UPDATE – Ora 10.20: La fața locului sunt 19 pompieri cu 3 autospeciale de stingere și autoscara mecanică. Arde acoperișul pe o suprafață totală de aproximativ 200 mp. În bloc erau 33 de garsoniere (din care 30 erau locuite). La trei dintre acestea a cazut tavanul. Numarul persoanelor evacuate și autoevacuate este de 58 (18 copii și 40 adulți). În continuare se lucrează pentru lichidare.

Un bărbat a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța cu posibile arsuri ale căilor respiratorii, iar 25 de persoane s-au evacuat după ce un incendiu a afectat un bloc de nefamiliști din localitatea Murfatlar.

La fața locului s-au deplasat 13 pompieri cu două autospeciale de stingere și o autoscară mecanică pentru lichidarea incendiului care a afectat acoperișul unui bloc de nefamiliști.

“La ajungerea echipajelor aproximativ 25 de persoane se autoevacuaseră. Un bărbat cu posibile arsuri de căi respiratorii  a fost preluat de ambulanța SAJ și transportat la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța, Anca Chiriță.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*