Garsonieră aflată într-un bloc din incinta fabricii de pâine Dobrogea din Constanța, distrusă într-un incendiu. Focul a fost provocat de un mijloc de încălzire lăsat nesupravegheat

Pompierii au intervenit la stingerea incendiului. FOTO ISU Dobrogea

O garsonieră aflată într-un bloc din incinta fabricii de pâine Dobrogea din municipiul Constanța a luat foc luni seara. Cinci copii și 12 adulți au fost evacuați din blocul respectiv. Incendiul a fost provocat cel mai probabil de un mijloc de încălzire lăsat nesupravegheat.

Pompierii de la Inspectoratului pentru Situații de Urgență au fost chemați luni seara să stingă incendiu izbucnit în incinta fabricii de pâine Dobrogea din Constanța la un bloc de garsoniere. În zona s-au deplasat două autospeciale de la Detașamentul Palas. Când pompierii au ajuns acolo se înregistra o degajare mare de fum

În urma incendiului au fost evacuate 17 persoane, 12 adulți și cinci copii. Nu s-au înregistrat persoane rănite. Pompierii au reușit să stingă focul în scurt timp, garsoniera fiind distrusă în totalitate. Incendiul a fost provocat cel mai probabil de un mijloc de încălzire lăsat nesupravegheat. În blocul respectiv locuiesc angajați ai fabricii de pâine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*