CTnews TV: Gheorghe Cojocaru, primarul din Murfatlar, despre cele mai recente investiții din oraș

Primarul din Murfatlar, Gheorghe Cojocaru și jurnalistul Adrian Boioglu. FOTO Mitică Raftu

Gheorghe Cojocaru, primarul din Murfatlar, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Cu acest prilej a vorbit despre mai multe proiecte. El s-a referit la proiectul de asfaltare pe 20 de străzi din oraș, la rețeaua de gaze, unde a cerut recepția parțială pe mai multe zone din oraș.

De asemenea, Gheorghe Cojocaru a declarat că vor fi dotate și reabilitate școlile din oraș, că a obținut finanțare pentru o creșă nouă, iar conacul Mihail Kogălniceanu intră în reabilitare.

Cojocaru a explicat cum poate crește Murfatlar cu ajutorul turimului și unde vor fi amenajate noi parcuri în oraș, dar și o zonă industrială.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*