Incendiu puternic la o vilă din stațiunea Jupiter

Pompierii ISU Dobrogea. FOTO Cătălin SCHIPOR

O clădire cu două etaje și mansardă din localitatea Jupiter a luat foc sâmbătă dimineață. La fața locului au fost trimise la intervenție două echipaje de pompieri, iar ulterior un al treilea a fost trimis în sprijin. 

Incendiul a izbucnit într-o cameră la unul dintre etajele clădirii, manifestându-se cu degajare mare de fum. La intervenție au fost trimise două autospeciale de stingere cu spumă și apă ale ISU Dobrogea de la Secția Mangașia. Ulterior s-a trimis în sprijin și o autoscară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*