FOTO Explozie de butelie în Constanța. O casă stă să cadă în urma deflagrației

Casă dărâmată de o explozie în Constanța
Casă dărâmată de o explozie în Constanța

O explozie puternică a avut loc pe 12 ianuarie, la orele prânzului, într-o casă de pe strada Ion Neculce din Constanța, la numărul 8.

Pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru a limita pagubele produse de deflagrație. Totodată, paramedicii de la SMURD au venit imediat pentru a ajuta o femeie care locuia la adresa indicată.

În urma exploziei, casa a fost grav afectată. Pompierii militari spun că locuința stă să cadă, iar o mașină parcată în apropiere a fost afectată de cărămizile care au zburat din pereți.

Forțele de intervenție au scos 3 alte butelii din casă. Victima a suferit un atac de panică. Ea urmează să fie transportată la Spitalul de Urgență Constanța pentru investigații suplimentare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*