Incendiu puternic într-un service auto din Constanța, mai multe mașini fiind avariate

Incendiu puternic într-un service auto din Constanța. FOTO: ISU Constanța

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină, noaptea trecută, pentru a stinge un puternic incendiu ce izbucnise într-un service auto din municipiul Constanța. O mașină a fost distrusă în totalitate de flăcări, iar alte 14 au fost afectate de temperatura ridicată și de fum.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, focul a izbucnit la un service auto de pe strada Gheorghe Haneș din municipiul Constanța, iar la fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, și un echipaj de descarcerare.

Incendiul izbucnise într-o hală de aproximativ o mie de metri pătrați, iar focul se manifesta cu degajare mare de fum. Echipajele de pompieri au acționat pe ambele părți, atât din interior, cât și din exterior, reușind în cele din urmă stingerea focului.

În interiorul halei se aflau 15 autoturisme, iar în urma incendiului o mașină a ars în totalitate, celelalte 14 fiind afectate de temperatură și fum. Focul a afectat o suprafață de 650 de metri pătrați din cei o mie de metri pătrați din zona unde își desfășura activitatea service-ul auto.

Pompierii au stabilit drept cauză probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric la produs chiar la autoturismul care a ars în totalitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*