Incendiu la un apartament de pe Aleea Egretei, cu 48 de evacuați, printre care și doi copii. Proprietara locuinței, de 93 de ani, dusă la spital

Intervenție a pompierilor. FOTO ISU Constanța

Un incendiu s-a produs astăzi la un apartament de pe Aleea Egretei din municipiul Constanța, înregistrându-se 48 de evacuați, printre care și doi copii. La spital a ajuns proprietara locuinței, în vârstă de 93 de ani, care a fost intoxicată cu fum.

Pompierii au informat că incendiul s-a manifestat în întregul apartamentul de 3 camere pe o suprafață de 80 mp, fără propagare la vecinătăți.

“Au ars bunuri materiale din lemn, textile etc. S-au autoevacuat 22 persoane, pompierii au evacuat 26 de persoane dintre care 24 de adulți și 2 copii. Îngrijiri medicale și transport la spital s-au acordat proprietarei, în vârstă de 93 de ani, conștientă (intoxicație cu fum). Nu s-au înregistrat alte victime, intervenție încheiată fără probleme” – ISU Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*