Incendiu la un apartament aflat pe strada Gheorghe Marinescu din Constanța. Au ars mobilierul din bucătărie și aragazul

Un incendiu a izbucnit la un apartament aflat pe strada Gheorghe Marinescu din Constanța, iar flăcările au distrus mobilierul din bucătărie și aragazul.

Potrivit ISU Constanța, pompierii au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un apartament, pe strada Gheorghe Marinescu.

Incendiul a fost stins. Au ars mobilierul din bucătărie și aragazul. Din bloc s-au autoevacuat 10 persoane. Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă, un smurd, 1 atpvm si autoplatforma.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*