Incendiu la o garsonieră din Năvodari. 20 de persoane au fost evacuate

Mașină de intervenție a pompierilor de la ISU Dobrogea. FOTO Adrian Boioglu / CTnews.ro
Mașină de intervenție a pompierilor de la ISU Dobrogea. FOTO Adrian Boioglu / CTnews.ro

Un incendiu a izbucnit la o garsonieră din Năvodari, iar 20 de persoane au fost evacuate.

Pompierii au fost chemați luni să stingă un incendiu izbucnit la o garsonieră din Năvodari. Din bloul respectiv s-au evacuat 16 persoane adulte și 2 copii, iar alte 2 persoane au fost evacuate de echipajele de pompieri. În urma incendiului a fost afectată garsoniera, pe o suprafață de 20 mp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*