FOTO VIDEO Incendiu la Culture Pub și Taverna Lăutarilor din sediul Casei de Cultură din Constanța

Incendiu la Culture Club din Constanța. FOTO Claudiu Palaz
Incendiu la Culture Club din Constanța. FOTO Claudiu Palaz

Panică în Culture Pub și la Taverna Lăutarilor de la demisolul Casei de Cultură din Constanța. Clienții au fost goniți de un incendiu declanșat la un tablou electric.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au declarat pentru Constanța News că inițial au trimis la locul indicat două autospeciale după care a mai fost solicitată o mașină. Pompierii militari au o misiune dificilă pentru că zona se află la demisol și este slab ventilată. În plus, din incinta clubului iese un fum negru, gros și vizibilitatea este zero.

Persoanele care se aflau în club au fost evacuate fără probleme. Sursa citată precizează că nu au existat persoane rănite.

Echipele de intervenție au localizat sursa incendiului și spun că totul a pornit de la un scurt-circuit produs la panoul electric al clubului.

UPDATE Prefectul județului Constanța, Constantin Ion spune că doar cinci persoane au avut nevoie să fie evacuate. Ele erau angajate ale Culture Pub. O echipă coordonată de prefect a demarat deja o anchetă. Vor fi verificate avizele de funcționare și modul în care angajații își făceau treaba.

Două persoane au fost intoxicate cu fum. Medicii SMURD le-au dat primul ajutor și le-au administrat oxigen. Una dintre victime a făcut și un atac de panică. Ele au refuzat internarea în spital.

 

Incendiu la Culture Club din Constanța
Incendiu la Culture Club din Constanța
Incendiu la Culture Club din Constanța
Incendiu la Culture Club din Constanța






Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*