Incendiu izbucnit la un restaurant „Pui pe jar“ din Constanța

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină marți, 18 aprilie, pentru a lichida un incendiu ce izbucnise în bucătăria restaurantului „Pui pe jar“ de pe strada Oborului din Constanța.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o descarcerare, o autoscară și un echipaj de prim ajutor.

„Incendiul a fost stins de pompieri în doar câteva minute de la declanșarea intervenției. Trei persoane s-au autoevacuat. Din fericire nu s-au înregistrat victime”, au transmis sursele citate.

În incendiu a ars hota restaurantului, cauzele probabile pentru declanșarea acestuia urmând să fie stabilite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*