FOTO VIDEO Explozie într-un apartament din zona Elvila Constanța. Bărbatul rănit a murit la spital

Explozie într-un bloc din Constanța
Explozie într-un bloc din Constanța

UPDATE: Victima exploziei a fost transportată la Spitalul Bagdasar Arseni din capitală, dar a murit câteva ore mai târziu.

Un bărbat se luptă pentru viața lui după ce a fost victima unei explozii într-un bloc de patru etaje din zona Elvila Constanța.

Deflagrația a avut loc la puțin timp timp după ora 20.30 și a fost urmată de un incendiu. Pompierii militari de la ISU Dobrogea au intervenit cu trei autospeciale de stingere, o autoscară, o mașină SMURD. Totodată, trei ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța s-au prezentat la locul incidentului.

Flăcările s-au extins rapid și au distrus canapeaua dintr-o cameră a apartamentului. O persoană care se afla în imediata apropiere a suferit asrsuri pe aproape toată suprafața corpului. Bărbatul de aproximativ 60 ani a ajuns în comă la Spitalul de Urgență Constanța.

Echipele de intervenție au reușit să lichideze rapid incendiul și acum caută cauza posibilă a deflagrației. Polițiștii constănțeni au declanșat și ei o anchetă. Surse apropiate acesteia spun că bărbatul locuia singur și a încercat să repare un rezervor de barcă cu ajutorul unei lămpi cu gaz.

Iată primele imagini după sosirea echipelor de intervenție. Atenție! Detalii șocante!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*