Incendiu într-un bloc din Mangalia pornit de la o tigaie uitată pe foc. Proprietarul locuinței a fost evacuat de pompieri

Intervenție a pompierilor constănțeni după ce două rulote au luat foc în zona Belona din Eforie Nord. FOTO cu rol ilustrativ

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină, vineri, 28 mai, pentru a stinge un incendiu ce izbucnise într-un bloc din Mangalia.

Potrivit ISU „Dobrogea”, flăcările izbucniseră într-un apartament aflat la etajul întâi al blocului, iar la fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere, autoscara și un echipaj de prim ajutor.

Pompierii au evacuat din locuință proprietarul, acesta fiind preluat de paramedici pentru evaluare medicală și acordarea primului ajutor medical. Ulterior el a refuzat transportarea la spital.

În scurt timp a fost stins și focul, pompierii stabilind că acesta pornise de la o tigaie uitată pe foc, în timp ce proprietarul adormise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*