Incendiu într-un bloc din Mangalia pornit de la o tigaie uitată pe foc. Proprietarul locuinței a fost evacuat de pompieri

Incendiu produs într-un bloc situat pe strada Horia Agarici. FOTO cu rol ilustrativ

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină, vineri, 28 mai, pentru a stinge un incendiu ce izbucnise într-un bloc din Mangalia.

Potrivit ISU „Dobrogea”, flăcările izbucniseră într-un apartament aflat la etajul întâi al blocului, iar la fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere, autoscara și un echipaj de prim ajutor.

Pompierii au evacuat din locuință proprietarul, acesta fiind preluat de paramedici pentru evaluare medicală și acordarea primului ajutor medical. Ulterior el a refuzat transportarea la spital.

În scurt timp a fost stins și focul, pompierii stabilind că acesta pornise de la o tigaie uitată pe foc, în timp ce proprietarul adormise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*