Avarie RAJA pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța

Fără apă la robinete
Atenție, se oprește apa!

Ca urmare a executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu (bl.T7) din municipiul Constanța, RAJA SA sistează furnizarea apei potabile joi, 09 septembrie, până la ora 16.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Soveja – Adamclisi – Suceava – bulevardul Alexandru Lăpușneanu – Soveja, cu străzile adiacente, precum și cei arondați punctelor termice 122 și 123.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*