Accident matinal terminat în curtea unei case din Agigea

În urma impactului, mașina a ajuns în curtea unei case. FOTO IPJ Constanța

Adormit sau neatent, un conducător auto a reușit să provoace un accident rutier duminică dimineață în localitatea Agigea.

Accidentul s-a produ în jurul orie 7.36, un bărbat, în vârstă de 35 de ani, a condus autoturismul marca Opel pe DN 39, dinspre Eforie Nord către Constanța. La intersecția tip sens giratoriu cu DN 38, din cauza nerespectării semnificației indicatorului rutier „Cedează Trecerea“, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu autoturismul marca Volvo, condus de un bărbat, în vârstă de 36 de ani, pe DN 38, dinspre Techirghiol către Constanța.

În urma impactului, autoturismul marca Opel a fost proiectat în afara părții carosabile, în curtea unui imobilul. A rezultat vătămarea corporală ușoară a unei pasagere din auto marca Opel, în vârstă de 29 de ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*