Incendiu de proporții la mansarda unui bloc din Năvodari. Acoperișul arde pe o suprafață de 1.500 de metri pătrați

Incendiu de proporții la mansarda unui bloc din Năvodari. FOTO: ISU Constanța

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină joi, 5 mai, pentru a stinge un puternic incendiu ce a izbucnit la mansarda unui bloc din orașul Năvodari, acoperișul imobilului fiind cuprins de flăcări pe o suprafață de aproximativ 1.500 de metri pătrați. Nu a fost nimeni rănit, dar 14 persoane au fost evacuate din bloc.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului s-au deplasat șapte autospeciale de stingere cu apă și spumă, trei autoscări, o autospecială SMURD și un echipaj de descarcerare, precum și autospeciala pentru transport personal și victime multiple. Nicio persoană nu a fost rănită, dar 14 dintre locatarii blocului au fost evacuați din clădire.

La ora transmiterii acestei știri, incendiul, care a izbucnit în mansarda blocului, s-a extins la acoperiș, fiind afectată o suprafață de aproximativ 1.500 de metri pătrați, iar  intervenția pompierilor este în desfășurare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*