Încasările SPIT Constanța au crescut cu 13% în luna ianuarie

Sediul SPIT Constanța, Agenția 6
Sediul SPIT Constanța, Agenția 6

În luna ianuarie 2017 s-a înregistrat o creștere a încasărilor din impozite și taxe locale de 13% față de aceeași perioadă a anului precedent. Totalul sumelor încasate de la persoanele fizice și juridice este de 9.131.966 lei, față de 7.959.821 lei în luna ianuarie 2016.

Din totalul încasărilor, un procent de 47% reprezintă sumele achitate la ghișeele instituției, 44% prin ordin de plată, 5% sunt achitate online, 2% la oficiile Poștei Române, 2% la stațiile OMV-Petrom, prin serviciul Westaco Express.

Analizând suma de 437,053 lei încasată în luna ianuarie, față de suma de 171.456 lei încasată în aceeași perioadă a anului trecut, se observă că plățile online au crescut de 3 ori în anul 2017.

“Mulțumim, pe această cale, contribuabililor care au optat pentru plățile online şi încurajăm cât mai mulți cetățeni să utilizeze serviciile online dezvoltate de instituție”, au transmis reprezentanții SPIT.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*