Încasări de aproape 900.000 de lei din taxe și impozite, în prima zi de lucru din anul 2021

Încasări de aproape 900.000 de lei din taxe și impozite, în prima zi de lucru din anul 2021. FOTO Primăria Constanța

În prima zi de lucru cu publicul în anul 2021, la ghișeele Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța s-au prezentat peste 1.200 de contribuabili.

Astfel, potrivit SPIT Constanța, încasările din data de 4 ianuarie 2021 sunt în cuantum de aproximativ 889.000 de lei, iar între modalitățile de plată pentru care cetățenii au optat, în afară de achitarea direct la ghișeele SPIT, s-au numărat plata prin Poșta Română, la OMV/ INMEDIO, e-Tax, respectiv Ghișeul.ro.

„Analizând încasările înregistrate în prima zi lucrătoare a anului trecut, se observă o creștere a acestora cu 35 la sută prin intermediul aplicației E-Commerce și cu 66 la sută a celor efectuate prin aplicația e-Tax Mobile”, au precizat reprezentanții SPIT Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*