FOTO Înălțarea și Ziua Eroilor, marcate la Cumpăna

Momente solemne la Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Cu ocazia dublei sărbători – Înălțarea și Ziua Eroilor, la Cumpăna au avut loc momente deosebite. A fost pomenit și Mântuitorul, dar și cei care și-au dat viața pentru patrie.

În această zi, a omagierii eroilor, au fost depus coroane de flori la cele trei monumente din comună de către primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, viceprimarul comunei Cumpăna,  Neagu Florin, reprezentanţi ai Consiliului Local Cumpăna, reprezentanţi ai Parohiilor 1 și 2 Cumpăna, reprezentanţi ai Liceului Nicolae Dumitrescu şi ai Grădiniţelor din comună.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*