RAJA anunță că se oprește apa în orașul Negru Vodă pentru lucrări ENEL

Pompele SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu
Pompele SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu

Localitatea Negru Vodă este afectată de lucrările ENEL din zonă, după ce, pe linia de alimentare a stației de pompare a RAJA s-a luat decizia efectuării unor lucrări.

Pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor care alimentează cu energie electrică orașul Negru Vodă, din județul Constanța, Enel Distribuție Dobrogea va întrerupe furnizarea energiei electrice vineri 9 noiembrie în intervalul orar 09,00 – 17,00.

Fără curent, stația de pompare ce deservește orașul Negru Vodă nu va putea funcționa, iar abonații deserviți vor rămâne fără apă potabilă în intervalul menționat.

„Ne cerem scuze tuturor consumatorilor afectați, pe care îi asigurăm că, de îndată ce se va relua alimentarea cu energie electrică, lucrătorii RAJA vor porni stația de pompare și vor relua alimentarea cu apă. Totodată, rugăm consumatorii din orașul Negru Vodă să își asigure rezerva minimă necesară de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei“, au trasmis reprezentanții RAJA.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*