Locuitorii comunei Cumpăna au rămas fără apă potabilă la robinete

Fără apă la robinete
Atenție, se oprește apa!

Locuitorii comunei Cumpăna au rămas marți, 27 aprilie, fără apă potabilă la robinete după ce conducta principală ce asigură alimentarea cu apă a localității a suferit o avarie.

Astfel, pentru executarea lucrărilor de remediere a acesteia, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile de la nivelul Stației de pompare și tratare Constanța Sud, până în jurul orei 17.00. În acest timp, sunt afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Cumpăna.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*