În vacanța școlară, Primăria Constanța reabilitează spațiile exterioare ale liceelor „George Călinescu” și „Decebal”

Liceul Teoretic Decebal. FOTO: Primăria Constanța

Pentru că luni, 31 octombrie, se vor relua cursurile școlare, Primăria Municipiului Constanța intenționează să finalizeze lucrările de reabilitare a spațiilor exterioare ce aparțin acestor două licee.

„La reîntoarcerea elevilor la cursuri, aceștia vor găsi terenurile de sport, aleile de acces și spațiile dedicate activităților sportive complet refăcute. În acest moment, se lucrează la reprofilarea terenurile sportive, în etapa premergătoare asfaltării”, au transmis reprezentanții instituției.

De asemenea, porțile terenurilor de sport, panourile de baschet si celelalte elemente metalice vor fi recondiționate și vor fi montate bănci în curțile școlilor. La final, se vor aplica marcaje pe suprafețele asfaltate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*