În ședința extraordinară a CL Medgidia au fost aprobate mai multe proiecte privind creșterea performanței energetice a blocurilor

Vot în ședința de Consiliu Local Medgidia. FOTO Primăria Medgidia
Vot în ședința de Consiliu Local Medgidia. FOTO Primăria Medgidia

Consilierii locali din Medgidia s-au întrunit joi, 22 iunie, în şedinţă extraordinară pentru a dezbate cele patru proiecte înscrise pe ordinea de zi. Toate proiectele au întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi admise.

La primul punct a fost votat proiectul de hotărâre referitor la ,,actualizarea Anexei nr. 1 la H.C.L. nr. 91/14.11.2016 (de aprobare a documentaţiei tehnico-economice – faza DALI – şi a indicatorilor tehnico – economici pentru obiectivul de investiţii ,,Creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe – bloc B3, sc. A, B, str. Lupeni, nr. 22 A, Medgidia, şi asigurarea surselor de finanţare, conform anexelor)”. La punctul următor a fost aprobat proiectul de hotărâre privind „actualizarea Anexei nr. 1 la H.C.L. nr. 92/14.11.2016 (Creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe –bloc DC3, strada Dumitru Chicoş, nr. 5, Medgidia, judeţul Constanţa” şi asigurarea surselor de finanţare conform anexelor)”. Cele două propuneri au avut în vedere necesitatea actualizării indicatorilor tehnico-economici ai acestor investiţii şi retransmiterea anexelor obligatorii în vederea semnării contractului de finanţare.

La punctul 3 s-a aprobat actualizarea valorii proiectului „Creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe din Municipiul Medgidia, judeţul Constanţa aprobat prin H.C.L. nr.93/14.11.2016”.  Valoarea proiectului este de 1.401.634,79 lei.

La ultimul punct a fost votat „proiectul de hotărâre pentru modificarea anexei la H.C.L. nr. 94/14.11.2016”. Reabilitarea şi modernizarea termică a clădirilor şi instalaţiilor aferente reprezintă parte integrantă a politicii energetice a statului şi se realizează prin programe naţionale armonizate cu prevederile tratatelor internaţionale referitoare la eficienţa energetică, protecţia mediului şi dezvoltarea urbană.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*