Accidente rutiere în municipiul și în județul Constanța

Accident rutier pe strada Călărași din municipiul Constanța. FOTO SAJ Constanța

Graba și neatenția în trafic au produs în după amiaza de joi, mai multe accidente rutiere, atât pe raza municipiului Constanța cât și a județului.

În jurul orei 11.50, un bărbat în vârstă de 21 de ani, a condus o autoutilitara pe strada Călăraşi, din municipiul Constanța, dinspre Casa de Cultură către strada Mihai Viteazu. La intersecția cu aceasta, nu a respectat semnificația indicatorului Oprire și a pătruns în intersecție, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, care se deplasa pe strada Mihai Viteazu, dinspre strada Nicolae Iorga către bulevardul Mamaia.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei, de 39 ani și a unei minore, de 5 ani, pasagere autoturism.

Peste aproximativ jumătate de oră, un bărbat, în vârstă de 41 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, din Constanţa, dinspre strada Mihai Viteazu către strada I.G. Duca, pe banda nr. 2. La marcajul pietonal din zona intersecţiei cu strada Sabinelor, a surprins şi accidentat uşor un bărbat, de 44 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din dreapta conducătorului auto.

După producerea accidentului conducătorul auto a plecat de la faţa locului fără încuviințarea organelor de poliţie, fiind depistat ulterior în trafic, în jurul orelor 13:05 pe strada Radu Calomfirescu. Nr. 17, de către o patrulă a Secţiei 1 Poliţie Constanţa.

Seara, un accident în care au fost implicate mai multe mașini a avut loc pe podul din Medgidia. Potrivit unor surse din poliție, este vorba de șase autoturisme și trei victime, printre care și un minor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*