#CONCURS Câștigă cinci invitații duble la piesa de teatru “Capra cu trei iezi” de la Teatrul pentru copii și tineret “Căluțul de Mare” din Constanța

Secvență din spectacolul "Capra cu trei iezi". FOTO Teatrul pentru copii și tineret "Căluțul de mare".

Toată lumea știe povestea caprei cu cei trei iezi năzdrăvani a lui Ion Creangă. Dacă doriți să vedeți varianta imaginată de Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de Mare” din Constanța a acestui basm, una cu un final fericit, atunci puteți merge la spectacolul programat duminică, 24 februarie, de la ora 10.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la această piesă de teatru pentru copii. Cinci invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Asigură-te că poți merge la spectacolul din data de 24 februarie de la Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de Mare”. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești un alt părinte căruia i-ar plăcea această piesă de teatru
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 21 februarie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Spectacolul “Capra cu trei iezi” nu lasă deloc un gust amar așa cum se întâmplă citind povestea lui Ion Creangă.

Gabriel Apostol, cel care semnează regia spectacolului inspirat din povestea lui Creangă, reușește să creeze un spectacol de vioiciune, cânt, dans şi umor. Morala poveștii este clară: “după faptă şi răsplată”.

Iezii neascultători şi obraznici sunt păcăliți şi înghițiți de crudul perfidul și lacomul lup, iar lupul, maleficul lup, este pedepsit şi aruncat în foc de înțeleapta şi iubitoarea mamă-capră, ajutată de iedul ei cel mic, harnic şi cuminte.

Finalul spectacolului îi aduce la viaţă pe iezi dar şi pe găinile înghițite de lup, spre încântarea şi bucuria tuturor spectatorilor.

În distribuție: Daniel Minciună, Claudia Zaharia, Daniela Vlad, Rovena Paraschivoi, Arina Cojocaru, Ion Ciolan

Regia: Gabriel Apostol

Scenariul: Cristian Pepino

Scenografia: Daniela Drăgulescu

Muzica: Dan Bălan

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*