Dezbatere publică organizată, săptămâna viitoare, de Primăria Medgidia

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Primăria Municipiului Medgidia organizează marți, 28 februarie, de la ora 10.30, în sala de ședințe a instituției, dezbaterea publică cu privire la construirea unei noi crețe în oraș.

Potrivit reprezentanților instituției, este vorba despre documentația de urbanism faza PUZ privind „Construire Creșă Mare în municipiul Medgidia, amplasament zona de Nord, strada Independenței, nr. 12A, lot 1/2, beneficiar Primăria Medgidia”.

Anunțurile de consultare asupra intenției de elaborare, respectiv asupra propunerilor preliminare pentru Plan Urbanistic Zonal – construire creșă mare în municipiul Medgidia, str. Independenței, nr. 12A, lot ½, au fost publicate pe site-ul Primăriei Municipiului Medgidia, documentațiile putând fi în continuare consultate  la rubrica Interes Public – Transparență decizională.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*