În prima zi a anului și-a bătut fiul vitreg cu ranga în cap de l-a lăsat infirm

Sediul Parchetul Tribunalului si Judecatoriei Constanta. FOTO Catalin Schipor

Un bărbat din localitatea Lazu este cercetat pentru tentativa de omor după ce și-a lăsat fiul vitreg infirm pe viață. Fapta s-a petrecut  în prima zi a acestui  an.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, Ion Conescu, la data de 1 ianuarie, în jurul orei 17.50, pe fondul unei stări conflictuale ce a avut loc în satul Lazu, inculpatul a aplicat fiului său vitreg, victima Ş.F.C., mai multe lovituri cu o bară metalică la nivelul capului, cauzându-i infirmitate permanentă şi leziuni traumatice cranio-cerebrale ce au pus în primejdie viaţa acesteia.

În data de 12 ianuarie, procurorii au formulat propunere de arestare preventivă faţă de inculpat, pentru o perioadă de 30 de zile,  pentru infracțiunea de tentativa de omor. Propunerea a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*