Taximetriști prinși cu „maimuțe“ de către polițiștii locali

În urma controalelor, doi taximetriști au fost prinși cu dispozitive ilegale instalate pe mașini. FOTO CTnews.ro

Doi taximetriști care oficial prestau servicii de transport public au fost prinși în flagrant cu dispozitive de suprataxare instalate pe mașini.

 

O acțiune a polițiștilor locali constănțeni s-a lăsat cu depistarea a doi taximetriști care obișnuiau să își țepuiască clienții. Din păcate, nu se știe cine sunt și mai mult decât o amendă nu au ce să pățească. Mai exact, polițiștii locali au controlat mai multe taxiuri aflate în zona City Park Mall dar și în zona Gării CFR. La două dintre mașini. În interiorul autoturismelor au fost identificate dispozitive cuplate la componentele aparatului de taxat și caseta luminoasă în scopul majorării prețului transportului. Pentru că legea nu le permite mai mult polițiștii locali le-au aplicat sancțiuni contravenționale, una de 4.000 lei, iar cealaltă de 2.500 lei, iar dispozitivele au fost confiscate.

Contactat telefonic, Lică Neagu, şeful Camerei Taximetriştilor din Constanţa s-a arătat nemulțumit de faptul că autoritățile îl împiedică să facă „curățenie“:

Eu sunt foarte interesat de aceste cazuri. Vreau să le fac public numele, vreau să îi dau la dispecerate, să îi dau afară, dar cei de la Poliția Locală mi-au transmis că nu îmi pot furniza informații despre cei sancționați. Măcar să știe oamenii de cine să se ferească, a declarat Lică Neagu

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*