În perioada 14 – 16 mai ROMEXPO organizează cele mai importante manifestări expoziționale dedicate profesioniștilor din industria medicală – ROMMEDICA, DENTA I și SOMN EXPO

La ROMEXPO apar ultimele noutăți din domeniul medical și stomatologic. FOTO ROMEXPO

La jumătatea lunii mai, ROMEXPO organizează cele mai importante manifestări expoziționale dedicate profesioniștilor din industria medicală. Jucători importanți din sectorul medical, stomatologic și farmaceutic sau cei care au lansat produse și servicii care asigură un somn liniștit sunt așteptați în Pavilionul B1 din Centrul Expozițional ROMEXPO pentru a contribui la modernizarea sistemului medical românesc şi la îmbunatățirea calității vieții.

Ajunsă la cea de-a XXX-a ediție, ROMMEDICA reprezintă platforma ideală de informare a reprezentanților sistemului de sănătate din mediul public și din cel privat, asupra produselor şi serviciilor medicale la standarde internaționale.

DENTA I este locul de prezentare a celor mai noi tehnici și tehnologii dedicate medicinei dentare și oferă posibilitatea medicilor dentiști și studenților de a-și actualiza cunoștințele din domeniu.

Aflat la cea de-a doua ediție, SOMN EXPO este organizat cu scopul de a atrage atenția în ceea ce privește impactul pe care tulburările de somn îl au asupra individului și societății.

Avantajele participării la ROMMEDICA, DENTA I și SOMN EXPO 2020:

  • organizați conferințe, seminarii și prezentări dedicate vizitatorilor specialiști;
  • sunteți la curent cu investițiile din domeniu, dar și cu ultimele tendințe din industria medicală, atât la nivel național, cât și european;
  • luați contact direct cu reprezentanții firmelor competitoare;
  • faceți parte dintr-un eveniment care beneficiază de o promovare intensă în social media, TV și print.

În 2019 manifestările au avut un real succes în rândul antreprenorilor participanți:

  • 84% dintre reprezentanții firmelor care au expus la ROMMEDICA au stabilit noi contacte de afaceri;
  • 71% dintre participanții la ROMMEDICA s-au arătat mulțumiți de calitatea vizitatorilor la stand;
  • 84% dintre expozanții DENTA I au primit informații relevante despre tendințele pieței;
  • 92% dintre antreprenorii prezenți la DENTA I și-au consolidat relațiile cu partenerii tradiționali.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*